Hannes – med rätt att läsaVem är den där Bengt egentligen? Och varför har han skickat ett vykort med en clown på till Hannes? Hannes gillar inte clowner och han klarar inte att läsa vad det står på baksidan av kortet. Det hela är ett mysterium ända tills mamma läser vad det står. Då blir Hannes förskräckt!
Hannes börjar i trean och kan fortfarande bara läsa pyttelite. Han får en ny lärare igen och vet inte vad han ska tro. Kommer skolan att bli rolig eller blir det lika jobbigt och hemskt som i tvåan? Tur att man kan smita ut från lektionen och gömma sig i korridoren och ta en timeout. Det finns ingen som märker det, tror Hannes. Men det finns någon som vet!
Hannes – med rätt att läsa är den tredje boken i en trilogi, som handlar om Hannes och hans svårigheter med läsningen. Del ett heter Hannes hemlighet och del två heter Hannes värsta år. I böckerna får man såklart också möta Hannes vänner, och läsa om hans stora intresse ishockey.

~~~

Vill du provläsa eboken Hannes – med rätt att läsa? Flera återförsäljare tillhandahåller ett smakprov. Eboken finns att köpa hos ...

CDON
Elisa (Finland)
Läsboken.nu
Narvesen (Norge)
norli (Norge)
Sign On

~~~

ISBN: 9789198055825
Titel: Hannes – med rätt att läsa
Förlag: Perikles
Språk: Svenska
Författare: J.G. Almqvist
Illustratör: Selma Öström
Format: ePub
Kategori: Barn & Ungdom, 6-9 år

~~~